A-klasse laser

LightSheer® DESIRE

Maak kennis met de Lumenis Lightsheer Diodelaser!

  • Lightsheer Diode lasertechniek
  • definitieve ontharing
  • bediend door een verpleegkundig lasertherapeut
  • persoonlijke opvolging en aanpak
  • gratis testsessie en advies

Willen we niet allemaal met een gladde en zachte huid door het leven gaan? En dan nog liefst zonder huidirritaties of ingegroeide haartjes. Dan is permanente laserontharing met de Lumenis Lightsheer Diodelaser de meest effectieve methode!

Wereldwijd staat de Lightsheer met zijn 805nm diode en geavanceerde ChillTip-technologie bekend als de Gouden Standaard voor permanente haarverwijdering. De Lightsheer is een medisch gecertificeerd toestel dat enkel door medische professionals mag bediend worden.

Een laserbehandeling met de diodelaser is een behandeling waarbij warmteimpulsen rechtstreeks naar de haarwortel worden gestuurd. De energie die vrijkomt uit de diodelaser, wordt door het pigment van het haar geabsorbeerd. Bij iedere laserimpuls komt de exacte energie vrij, om de haren veilig en efficiënt te kunnen vernietigen. De vernietigde haren zullen tussen de 1e en 3de week vanzelf uitvallen.

Tussen iedere behandeling zit er een rustfase van enkele weken, afhankelijk van de te behandelen lichaamszone. Tijdens deze periode komen je haren opnieuw in de groeifase. Dit is het meest geschikte moment, om de permanente laserontharing toe te passen, aangezien enkel de haren in de actieve groeifase kunnen worden vernietigd.

Ontdek alle info over de laser in onderstaande brochure